Вклучи/Исклучи амбиент
Resistance war started

Започна востание во Esfahan
Ден 4,447, 05:03 (пред 2 часа)

Region under attack

Кипар го/ја нападна Eastern Cape, Турција
Ден 4,447, 04:59 (пред 2 часа)

Resistance war started

Започна востание во Auckland
Ден 4,447, 04:56 (пред 2 часа)

Subscribe to all articles