Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Шпанија го/ја нападна Vidzeme, Летонија
Ден 4,897, 16:33 (пред 5 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Zemgale, Шпанија
Ден 4,897, 02:43 (пред 5 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Gotland, Шведска
Ден 4,897, 00:58 (пред 5 дена)

Subscribe to all articles from Летонија