Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Летонија го/ја нападна Gotland, Русија
Ден 4,901, 00:31 (пред 2 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Zemgale, Шпанија
Ден 4,900, 21:06 (пред 2 дена)

Region under attack

Русија го/ја нападна Kurzeme, Летонија
Ден 4,900, 00:24 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Летонија