Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Летонија го/ја нападна Zemgale, Шпанија
Ден 4,897, 02:43 (пред 3 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Gotland, Шведска
Ден 4,897, 00:58 (пред 3 дена)

MPP signed

Ерменија потпиша сојуз со Летонија
Ден 4,896, 08:10 (пред 4 дена)

Region under attack

Шпанија го/ја нападна Vidzeme, Летонија
Ден 4,895, 23:06 (пред 4 дена)

Region under attack

Шведска го/ја нападна Kurzeme, Летонија
Ден 4,895, 22:45 (пред 4 дена)

Subscribe to all articles from Летонија