Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Куба го/ја нападна Canary Islands, Шпанија
Ден 4,893, 00:06 (пред 4 дена)

Region under attack

Куба го/ја нападна Donbas, Украина
Ден 4,892, 22:44 (пред 4 дена)

Region under attack

Индонезија го/ја нападна Zaporozhia, Куба
Ден 4,892, 18:13 (пред 4 дена)

Region under attack

Шпанија го/ја нападна Oriente, Куба
Ден 4,892, 04:20 (пред 5 дена)

Region under attack

Украина го/ја нападна Zaporozhia, Куба
Ден 4,892, 01:05 (пред 5 дена)

Region under attack

Куба го/ја нападна Dnipro, Индонезија
Ден 4,891, 23:40 (пред 5 дена)

Subscribe to all articles from Куба