Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

САД го/ја нападна Las Villas, Куба
Ден 4,697, 12:26 (вчера)

Region under attack

Куба го/ја нападна Kanto, Јапонија
Ден 4,697, 00:56 (пред 2 дена)

Region under attack

Куба го/ја нападна Azores, Португалија
Ден 4,696, 23:11 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Куба