Вклучи/Исклучи амбиент
War Declared

Хрватска му/ѝ објави војна на Куба
Ден 4,895, 00:15 (пред 2 дена)

Region under attack

Куба го/ја нападна Donbas, Украина
Ден 4,894, 22:54 (пред 2 дена)

Region under attack

Индонезија го/ја нападна Zaporozhia, Куба
Ден 4,894, 21:06 (пред 2 дена)

Region under attack

Куба го/ја нападна Andalucia, Шпанија
Ден 4,894, 14:18 (пред 2 дена)

New Resource Concession

A Resource Concession law to Republic of China (Taiwan) has been approved.
Ден 4,894, 03:28 (пред 3 дена)

Donation

Куба изврши донација на Banco Central de Cuba
Ден 4,894, 01:00 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Куба