Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Летонија го/ја нападна Wallonia, Белгија
Ден 4,688, 01:06 (пред 5 дена)

Region under attack

Белгија го/ја нападна Flanders, Летонија
Ден 4,687, 01:07 (пред 6 дена)

Subscribe to all articles from Белгија