Вклучи/Исклучи амбиент
MPP signed

Норвешка потпиша сојуз со Белгија
Ден 4,692, 04:25 (пред 2 дена)

Region under attack

Летонија го/ја нападна Wallonia, Белгија
Ден 4,691, 22:50 (пред 2 дена)

Region under attack

Белгија го/ја нападна Flanders, Летонија
Ден 4,691, 07:50 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Белгија