Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Кипар го/ја нападна Zulian, Венецуела
Ден 4,898, 03:41 (пред 4 дена)

Region under attack

Венецуела го/ја нападна Llanos, Кипар
Ден 4,897, 13:57 (пред 5 дена)

Subscribe to all articles from Венецуела