Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Индонезија го/ја нападна Singapore City, Сингапур
Ден 4,848, 12:35 (пред еден месец)

Region under attack

Сингапур го/ја нападна Sumatra, Индонезија
Ден 4,847, 23:06 (пред еден месец)

Subscribe to all articles from Сингапур