Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Шпанија го/ја нападна Navarra, Полска
Ден 4,900, 01:23 (пред 7 часа)

Resistance war started

Започна востание во Moravia
Ден 4,900, 01:06 (пред 7 часа)

Resistance war started

Започна востание во Sabah
Ден 4,899, 23:18 (пред 9 часа)

Subscribe to all articles from Полска