Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Естонија го/ја нападна Kesk-Eesti, Полска
Ден 4,900, 01:54 (пред 3 дена)

Region under attack

Јапонија го/ја нападна Tohoku, Естонија
Ден 4,900, 00:08 (пред 3 дена)

Resistance war started

Започна востание во Sjaelland
Ден 4,899, 22:34 (пред 3 дена)

Subscribe to all articles from Естонија