Ambienti on/off
53 53

D2 a las barricadas!!!

22 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Spanja
17 17

OBJETIVO CONSEGUIDO....

1 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Spanja
14 14

¡recuperemos España!

2 ditë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Spanja
5 5

Analiza

17 orë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Spanja
3 3

revivamos

15 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
Subscribe to all articles from Spanja