Ambienti on/off
149 149

Sorpasorrrrrrrrrrrr

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
122 122

Siempre Unidos, que Podemos

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
116 116

Al Ataqueeeerrr BR

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
24 24

En la buena dirección!

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
Subscribe to political debates and analysis articles from Spanja