Ambienti on/off
40 40

MEU PEDIDO DE DESCULPAS

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
17 17

[Protesto] Paguem a Conta!

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
13 13

Irmãos HUE!

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
Subscribe to political debates and analysis articles from Brazili