Ambienti on/off
2 2

Candidato ao congresso

3 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
13 13

Irmãos HUE!

16 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
13 13

[Protesto] Paguem a Conta!

16 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
19 19

MEU PEDIDO DE DESCULPAS

18 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
Subscribe to political debates and analysis articles from Brazili