Ambienti on/off
16 16

Farewell.

10 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Holanda
18 18

WAR! / Stem voor Oorlog!

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Holanda
Subscribe to political debates and analysis articles from Holanda