Ambienti on/off
12 12

eDuskunnan toimminnasta

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Finlanda
24 24

Varo valtaajaa

13 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Finlanda
Subscribe to political debates and analysis articles from Finlanda