Ambienti on/off
10 10

A Máscara da crise politica.

19 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
22 22

Entrada na Asteria

22 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
28 28

A Guerra do trono

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
Subscribe to political debates and analysis articles from Portugalia