Ambienti on/off
16 16

[DICK] Dicktatorship

17 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Suedia
23 23

Demokratin eSverige

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Suedia
Subscribe to political debates and analysis articles from Suedia