SQ

Harruat fjalëkalimin ?

Një botë e re po zhvillohet. Vendi juaj ka nevojë per JU!

Tiparet

  • Pushto shtetet fqinjë dhe zgjeroni territoret tuaja
  • Ndërto një fabrikë dhe fillo të pasurohesh
  • Lufto kundër njerzëve të vërtet në fushëbetejë

Shtetet më të fuqishme

  • Serbia Serbia 6690
  • Argjentina Argjentina 5684
  • Brazili Brazili 4859
  • Polonia Polonia 4746
  • Ukraina Ukraina 4398

Çfarë thonë të tjerët

  • “eRepublik krijon një lojë masive strategjike grupore”
  • “eRepublik të ofron një jetë të dytë reale”
  • “eRepublik sjell lojrat strategjike në ueb”

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com