MK

Се раѓа нов свет. ТИ си ѝ потребен на твојата земја!

Карактеристики

 • Освој ги соседните земји и прошири ја својата територија
 • Изгради компанија и создај своја економска империја
 • Војувај против вистински луѓе на бојното поле

Врвни земји

 • Индонезија Индонезија 9347
 • Србија Србија 6846
 • Романија Романија 4628
 • Бразил Бразил 4350
 • Полска Полска 3625

Што велат другите

 • “eRepublik креира глобална стратегиска игра за повеќемина”
 • “eRepublik нуди вистински втор живот”
 • “eRepublik ги пренесува стратегиските игри на мрежата”

Запиши се

 

Продолжи

Продолжи Со регистрацијата, вие ги прифаќате нашите Услови за користење & Политика за заштита на приватност
Испрати ја повторно е-поштата   |  Не можеш да ја пронајдеш е-поштата? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Испрати ја повторно е-поштата Не можеш да ја пронајдеш е-поштата? confirmation@erepublik.com