Ambienti on/off
180 180

[Irule4PoTUS] Dear eUS

21 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
177 177

[IRULE4POTUS] The Team

22 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
10 10

DMJ Carries A Big Stick

58 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
Subscribe to political debates and analysis articles from SHBA