Ambienti on/off

[PotUS] Final Thoughts

13 Dita 3,119, 22:38 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

For your listening pleasure.
lexo më shumë »

[PotUS] 19/20 Mission Almost Accomplished

23 Dita 3,114, 16:40 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

For Your listening pleasure.
We are oh … lexo më shumë »

[PotUS] Nearing Journey's End

12 Dita 3,111, 16:30 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

For your listening pleasure.Congressional elections … lexo më shumë »

[PotUS] Love of Country

17 Dita 3,105, 18:57 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

For Your Listening Pleasure

I have been meaning to sit down and write this … lexo më shumë »

[PotUS] A Little Help From my Friends

22 Dita 3,096, 20:41 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Theme Music for your Listening PleasureIn my last … lexo më shumë »