Ambienti on/off
205 205

Stand for Democracy!

18 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
60 60

Immovable Object:

8 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
44 44

Dictatorship For America

19 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike SHBA
41 41

Playing to win

2 ditë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik SHBA
Subscribe to all articles from SHBA