Ambienti on/off
15 15

La Desidia

23 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Venezuela
6 6

Así Estamos para el 2015

13 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Venezuela
0 0

Sopa de Letra

një orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Venezuela
Subscribe to all articles from Venezuela