Ambienti on/off
13 13

Looking back - My Presidency

21 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Danimarka
3 3

Sports!

2 ditë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Danimarka
Subscribe to all articles from Danimarka