Ambienti on/off
15 15

Work Tax - A Controvérsia

20 orë më parë e postuar në: Biznes Financiar Portugalia
7 7

Work tax PT

18 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
7 7

KEEP CALM AND JOIN SUPER ROSA

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
6 6

[MoD] - Ordem Diária 2929

2 ditë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Portugalia
2 2

2 ditë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Portugalia
Subscribe to all articles from Portugalia