Ambienti on/off
40 40

癡漢的邏輯vs慧眼美少女

23 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Republika e Kinës (Tajvan)
40 40

公民覺醒。公民,你真的「覺醒」了嗎 ?

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Kinës (Tajvan)
33 33

我也來參一腳好了

2 ditë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Republika e Kinës (Tajvan)
29 29

談公民意識、覺醒與PTT現象

23 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Republika e Kinës (Tajvan)
21 21

【eROC信息部】Day2584日訊息

2 ditë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Republika e Kinës (Tajvan)
21 21

夢醒以後

2 ditë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Republika e Kinës (Tajvan)
15 15

[福爾摩沙小報] RL 現實的政治

20 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Republika e Kinës (Tajvan)
13 13

提供一個思索「暴力」的方向

14 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Kinës (Tajvan)
Subscribe to all articles from Republic-of-China-Taiwan