Ambienti on/off
3 3

Adeus UMP, Olá brasil

9 minuta më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Portugalia
14 14

Os traidores - Parte II

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
12 12

Ditadura - causas e consequências

2 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
9 9

AMOR A PORTUGAL

7 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Portugalia
22 22

Como reagir a uma ditadura ?

9 orë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Portugalia
Subscribe to all articles from Portugalia