Ambienti on/off
1 1

New Mission

një orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Kanada
7 7

[CP] UK Continued Aggression

6 orë më parë e postuar në: Biznes Financiar Kanada
20 20

[CP] Wars not Over???

10 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Kanada
14 14

[MoD] Update Regarding UK NE

16 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Kanada
Subscribe to all articles from Kanada