Ambienti on/off
2 2

Lahmacun Olsan Yenmezsin..!

17 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Turqia
15 15

DUYURU

13 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Turqia
31 31

Cevap

14 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Turqia
28 28

Dağıtım varrrrr

15 orë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Turqia
18 18

Görev 2.3

21 orë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Turqia
Subscribe to all articles from Turqia