Ambienti on/off
9 9

求C+派包

2 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Koreja e Veriut
4 4

我也要做任务

4 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Koreja e Veriut
Subscribe to all articles from North-Korea