Ambienti on/off
21 21

na na na na, nanananana.

2 ditë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Spanja
13 13

Ley Ágora

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Spanja
25 25

Plato.

2 ditë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Spanja
44 44

How much have i spent already?

2 ditë më parë e postuar në: Biznes Financiar Spanja
Subscribe to all articles from Spanja