Ambienti on/off
4 4

Vox populi

16 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Moldavisë
4 4

[UK] Frix4CP

19 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Britania e Madhe
4 4

ГОЛОСУЙ ЗА daK0t

30 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Ukraina
13 13

[PROKER] THIRD TIME LUCKY

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Indonezia
5 5

Lapo Calisse

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Italia
4 4

CP/Dic gold grab

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Australia
0 0

Moldova Strong

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Moldavisë
Subscribe to political debates and analysis articles