Ambienti on/off
83 83

Кршење на предизборниот молк [Gamble]

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Maqedonisë (IRFJ)
57 57

manasel 4 CP

22 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Rumania
56 56

ZAEDNO DA POBEDIME

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Republika e Maqedonisë (IRFJ)
Subscribe to political debates and analysis articles