Elutasítom a kihívást!

Day 5,905, 13:27 Published in Hungary Hungary by taleum
kisborok hirdetett egy cikkíró versenyt, ahol pozitív dolgokat kéne írni a játékkal kapcsolatban.

Szerettem volna elfogadni ezt a tollforgatóknak szóló kihívást, mert a nyereményből tudnánk fegyvert osztani a BA-ban.

El is kezdtem gondolkodni miről is írhatnék ami jó a játékban.

Az első ötletem az volt, hogy csak simán linkelek BA-sokat bemutató korábbi cikkeket, valahogy így:

BoZoltan, csapas, dark ogsa, F4llen4ngel, Golika, Hapicica, Herbieh, Kataca, Kovacskoko, krainhun, Marrodiir, montaigne, Morden, N1ghtMar3, Paci, rRonin, RupTot, SadNerd, sargarepa kapitany, taleum, Zofiel

Ez persze csak töredéke lenne a csapatnak, akik közül már sokakat elvesztettünk e másfél évtized alatt a csatatéren, de ezzel könnyen megúszhattam volna a feladatot és még azt is bemutattam volna, mi a pozitív a játékban.

De rájöttem, hogy ez a fajta nosztalgia néha csak elszomorítja az embert, a sok halott és a letűnt idők emlegetése nem mindig olyan vidám dolog ( bár máig szétröhögöm magam azon, amikor Zofiel a szobában madártejet grillezett 🙂 ).

Szóval nem tudom mit is írhatnék.

Írjak arról, hogy lassan 15 éve játszok és megszerettem az eMagyar társaságot? Hogy milyen jókat nevetek néha egy-egy vicces beszóláson?
Hogy milyen jó, hogy egy összetartó, egymást segítő közeg alakult ki és bármikor segítségre, vagy támogatásra van szükségem, biztosan lesz aki segít? Vagy hogy még IRL segítséget is kaphat az ember?
Ezeket valószínűleg mindenki átéli és izgalmasabb is ilyet olvasni egy (újra)kezdő tollából, mint egy ilyen vén, hegekkel teli veterántól.

Vagy csak írjak arról, hogy milyen sikerélmény egy-egy nagyobb mérföldkő elérése amin hónapokat vagy éveket dolgoztam. Hogy büszkeséggel tölt el, hogy majdnem minden medálból van már a profilomon, vagy hogy TOP10 újságom van?
Ez meg valószínúleg nagyképűnek tűnne, inkább ezt is hagyom.

Hagyom a fenébe ezt az értelmetlen versenyt, nincs itt semmi pozitív.

Te miért játszol (még), mi az amit szeretsz a játékban?

Van itt néhány jó dolog

vote, sub, endorse, comment