[BA]NapiNiki izé... NapiFeka - Morden

Day 2,440, 08:44 Published in Hungary Hungary by theface

Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: Morden

Egy kis IRL, mesélj magadról valami.
Ave.
27 éves vagyok. Hogy egy vörös bombázó, vagy egy kopaszodó körszakállas srác, ezt a kérdést nyitva hagyom. Jogi vonalon mozgok, bár ez csúsztatás (a jog már csak ilyen), mert csak asszisztens vagyok, ráadásul jelenleg nem a szakmámban dolgozok.
Elég nagy kocka vagyok. Ha valamibe belekezdek, akkor ott a legmagasabb szintre küzdöm fel magam. Akár mmorpg, akár más ilyen típusú játék, ha egy picit is komolyan vettem, mindenhol vezérré váltam. Kár, hogy irl még nem kaptam a vezetési képességeimre bizonyítási lehetőséget, állásinterjún meg fura lenne ezeket a virtuális sikereket felsorolni. (hátha látja ezt egy munkáltató)
Sorozat, anime, film és zenefüggő is vagyok, szeretek eSportokat is nézni (League of Legends és Hearthstone közvetítések), de játszom is őket.
Nem dohányzom, nem iszok alkoholt, nem kávézok. És lassan ez egy társkereső hirdetéssé fog válni, úgyhogy itt be is fejezem.

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék?
Húha..2008 November 7.-én regisztráltam, egy blogon láttam egy bejegyzést, bár nem tudom hogy kerültem arra a blogra. Tetszett a koncepció, úgyhogy regisztráltam. Nem vagyok benne biztos, de talán Huba alá vagyok beregelve. (?) A régiek ismerik a nevét.
Akkoriban...nagyon jó volt! Nem sok mindenre emlékszem, csak arra, hogy az építőipari skillt kezdtem el felhúzni, ami nem volt túl jó döntés elsőre. És vadul próbáltam elég pénzt összegyűjteni egy gift cégre, ami egy jó lépés volt, mert megismerkedtem Adam Zahovay-val és onnantól kezdve csak felfelé vezetett az utam.


Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?

Akkoriban még egy picit komplexebb volt a játék, ami idővel még komplexebb lett, de utána egyre jobban lebutították. Akkoriban éppen a Románokkal küzdöttünk (bár mikor nem) és Tóth Tamás volt talán a legnagyobb tankunk, aki szépen kapta az aranyakat, hogy energiát vehessen belőle. Hatalmas csaták voltak, majd jöttek a babyboom-ok. Nem csak itt, hanem a Szerbeknél is. Nagyon sok aktív ember volt a játékban és volt jövőképe az embereknek is. Adam Zahovay-val cégeket alapítottunk, majd a sereget is. Excelben vezettem minden reggel, hogy kinek mennyi energiája van (akkor számított a termelékenységben), kinek mennyi giftet kéne adni és egyáltalán megéri-e. Folyamatosan tartottam a kapcsolatot a munkásaimmal (innen lett is egy párkapcsolatom🙂 ), licenszeket vettünk, terjeszkedtünk, végül cégbirodalmunk és egy seregünk lett. És igen, ez a Fekete Sereg, ami az elsők között megalakult magyar katonai egység. A szervezettség, giftosztások külön orgból, fegyver a másikból, ticket a harmadikból, ahogy kellett. A felejthetetlen chates marhaságok, beavatási rituálék, jelenlétik, közös ütések, lana támogatások melyhez a saját tagjaink adták a forrást nem pedig loptuk, saját póló-matrica-zászló...sőt a klántalálkozók..Kokó paradicsomleve, kwak gyertyaégetése(azt hiszem ő pirománkodott) és tetkója..nameg a zászló, Fradifan el nem hozott pólói és még sorolhatnám! Lassan ideje lenne még egy talinak.
Egy kis klasszikus, Assa$s!n tollából:
"Nincs felsőbbrendűségi tudatom, nem ütök a zöld oldalon Burgenlandban és nem engedelmeskedek az elnöknek
A világ egyik legbugosabb és legjobb játékát játszom és rajtam kívül még tucatnyi ember érti, hogy kire gondolok, amikor azt mondom: Hadügyisten!
A század érdeke megelőzi a saját érdekemet, és nem örülök, ha valaki elhagy minket az "Elit" miatt!
Büszkén gondolok a burgenlandi piros BH medálokra, a hazaárulózásokra, a kitiltásokra.
Szeretem Mordent, az irreguláris létet, a napiparancsot, matricánkat és a pólónkat.
Itt élek az Új Világ szívében, jelenezésben VLaci a császár és igenis mi vagyunk a legjobb század!
Fekete Sereg, én így szeretlek!"

Mára ezekből mi maradt? A Fekete sereg. Kell ennél több?
(nem)


Hogy kerültél a Fekete Sereghez?
Én alapítottam Adam Zahovay elnök úrral. Először a munkásainkat és barátainkat hívtuk meg, és keményen dolgoztunk a tisztekkel együtt a csapat fejlődéséért. Lehet minket szidni, de az eredményeinket nem lehet elvitatni.

Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?
Gondolom ingame..(irl más, kedves fsb)
Legjobb: vezető/szervezőképesség
Legrosszabb: néha túl diplomatikus/kockázatkerülő vagyok (ami persze éppen ütheti a vezető képességet🙂 )


Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?

E/3-ban beszéljek magamról? Hosszú, két copf, cosplayben.

Milyen Stash vásárlási szokást követsz?
Amióta van power pack, már csak azt veszem. Előtte becsusszant néha war-combat, vagy assault, de sosem non-stop. Goldot pedig még nem vettem.

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?
Itt van egy közösség (Black Army), akik számítanak rám. Egyszer időhiány miatt kétkattba vonultam, de az régen volt és most már úgyis van mobil net. Úgyhogy maradok villanyoltásig.

Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
Már előtte is inkább csapatjátékos voltam, általános iskolában is inkább lepasszoltam a labdát, ha a másik jobb helyzetben volt. Nem szeretem az önző embereket. Persze ebben a játékban pont mi tűnünk a legönzőbbeknek, csak az érmének két oldala van és ezt nem mindenki látja.
Tudni kell értékelni egy közösséget (amelyik megérdemli persze) és beletenni a magunk részét is, és ez ebben a játékban nem csak sebzést jelent. Nincs olyan, hogy "én". csak olyan, hogy "mi", és aki ezt nem érti meg, az előbb, vagy utóbb úgyis ki fog hullani a kötelékből.
Szeretem ezt a közösséget, sok jó embert megismertem már, az e-halottakkal is tartjuk néha a kapcsolatot, nemrég Fradifannak volt születésnapja, fel is köszöntöttük páran. Irl barátságok köttettek, és remélem még sokáig itt leszünk egymásnak.

Egyik vendégünktől (verseny alatt volt nálunk) idéznék. Nevét nem közölném, nehogy meglincseljék:
"Egyébként most, hogy 1 hétig ott voltam náluk, és láttam hogy mennek a dolgok, már tudom miért teszi ezt meg náluk egy D2-es is.
Olyan összefogás, támogatás, segítés, szervezés, lelkesítés van a BA-n belül, hogy amint odakerülsz úgy érzed egy család tagja lettél. Ilyet én évek óta nem éreztem erepen sehol. Annak idején Helokitty volt ilyen érzés.
És valóban nem szempont náluk a pénz, mert ott még megmaradt vagy visszatért az a játék élmény, ami miatt annak idején mi is megtettük ezt.'


Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
Mindegy, egy idő után úgyis nálunk kötsz ki more, bármit mondasz. HadügyIsten ♥
Amúgy, már hozzászoktunk. Ez elég béna kérdés volt thefi. 😛

Picit hosszú lett és úgy érzem megint látni fogunk néhány aprómajmot, ahogy megpróbál minket sértegetni.

Morden
Commander of (still) the only elite military unit in eHungary

The President of the Hot Ginger Girls Private Club

Köszönöm az interjút Niki!
Meg az éjszakát

>
kérdező biztos