[BA]NapiFeka - Hapicica

Day 2,447, 10:22 Published in Hungary Hungary by theface


Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: Hapicica

Egy kis IRL, mesélj magadról valami.
Hát, 53 éves 150 kilós férfiként nincs sok örömöm az életben, így gondoltam a játékban kapós csajként bemutatkozva tudok valami élvezetet produkálni 😃

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék?
Bő 1 éve, és párom unszolására regisztráltam. A mostanitól sokban nem különbözött a dolog. Nem volt csík, de volt sűrűn küldetés sorozat, viszont abban sok nagybombát lehetett nyerni, ami picúrként igen jól jött.

Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?
Eleinte sok célom nem volt vele, elég hamar fel is fejlődtek a szintjeim. Aztán szocmin csapattag lettem, és megtetszett hogy tehetek valamit másokért, a közösségért. több hónapig voltam csapattag, majd később Szociális Miniszter is. Ugyancsak több hónapig segítettem a Hadügyminisztérium munkáját.
Aztán sajna a rettentő nagyfokú elégedetlenség, és egymás szapulása elvette a kedvemet, már azon voltam hogy abbahagyom. Ekkor döntöttem el, hogy megpróbálok fekete lenni. Vonzott az összetartás, a csapatszellem, és ez tart azóta is a játékban 🙂


Hogy kerültél a Fekete Sereghez?

Ahogy említettem már a törlés határán elhatároztam, hogy beállok ide, hátha még visszaadjátok a játékkedvemet. Pont ekkor volt egy kisebb toborzási akciótok, amibe én is bekerültem. Ez fellelkesített hogy van esélyem (korábban 50k erő volt a belépési feltétel), így írtam, hogy jönnék. Azóta itt vagyok.

Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?

Becsületes vagyok, és tekintettel vagyok másokra. Önfeláldozó is. Hogy ez jó vagy rossz? Mindkettő. Mert szerintem becsülendő és ritka tulajdonságok ezek, amik viszont sebezhetővé tesznek.

Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?
Szerintem a hosszú. Nagyon szexi a vörös hosszú haj, szeretem.

Milyen Stash vásárlási szokást követsz?

CC-ből vettem energiásat, és később még ilyen terveim lesznek. Jelenleg RL pénzt nem tudok költeni a játékra.

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?

Amikor már nem élvezem. Amikor teherré válik belépni.

Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
Én korábban sem hittem hogy csak és kizárólag hazaáruló folyton másik oldalon BH-zó banda lenne. Én az összetartást láttam, és ez csak megerősödött bennem mióta itt vagyok

Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
Ha csak 1-1 személyről van szó, ott lehet személyes ellentét, vagy olyan dolog, amit én nem láttam, nem tudhatom. Szerintem mindenki meg tudja magát védeni, nem nekem kell a segítségére sietnem.
De az már nem tetszene, ha a komplett századot, annak minden tagját piszkálnák, főleg 1-1 ember miatt, akár van alapja, akár nincs 🙂


Köszönöm az interjút!

>

kérdező biztos