[BA]NapiFeka - Paci

Day 2,448, 10:37 Published in Hungary Hungary by theface


Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: Paci

Egy kis IRL, mesélj magadról valami.

Nem tudom mire lehet kíváncsi az olvasó táborod. 34 éves vagyok, van 2 eleven fiam. Csóró köztisztviselőként tengetem a napjaimat, ha vkit jobban érdeklek úgyis megtalál. Elöljáróban azért leszögezném képet akárkinek nem küldök. 🙂

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék, miket csináltál?
Kerestem egy nyugisabb játékot a Travian után (amit természetesen megnyertünk 🙂 ), ahol a függőségemet levezethetem és nem kell 24 órában ott ülni mellette (szépen megjártam, ha ez a tendencia folytatódik ez is ilyen játék lesz). Így leszokó játékot kerestem és ez lett belőle.
Milyen volt a játék? Erre nagyjából csak a nagyöregek emlékeznek. Iszonyat fapados és nagy BUG halmaz. Sokkal jobban összetartott a közösség, igaz ez elengedhetetlen volt a sok hiba és a szőröstalpúak miatt 🙂. Izzott a mibbit,szervezkedtünk, plusz tájékoztattuk egymást a BUGokról (némelyik elég fájó volt, akkoriban pl a HW medálhoz 30 nap folyamatos meló kellett és akkor 5 g rengeteg volt). Volt még trivia (5 kérdés amitől függően nőtt az erőd), skillek (termelékenység a különböző iparágakban), falépítés (akkori csata), normális monetary (ezzel kezdtem pénzt keresni, jó móka volt mert országokat lehetett bedönteni) és egyéb nyalánkságok. Kezdetekben alig volt nyersink, így az országnak 2 külhoni nagy bányász csapata volt az egyik az akkori nagy szövetségesünknél az Indonézeknél a másik pedig a Norvégeknél. Én az utóbbiaknál bányásztam és segítettem a kinti magyarok összefogásában. Aztán átnyergeltem a házépítésre, így hozott össze a sors Mordenékkal. Később az Ukrán TO-ban tevékenyen részt vettem és 2 ciklusban vezettem az országot ezzel is MO-t segítve.


Persze sok minden történt még, de nem akarok kisregényt írni.

Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?
Jobb volt a hangulat és móka, amit szerencsére néha a MU-val próbálunk visszacsempészni. A mostaniban leginkább semmi nem tetszik.

Hogy kerültél a Fekete Sereghez?

Mint Morden és Ádám konkurense a házépítési bizniszben kerültünk kapcsolatba, aztán később már náluk is dolgoztam és Ádám meghívott a szerveződő csapatába. Ez volt az első és egyben utolsó csapat amihez tartoztam. Akkoriban az Elit tőlünk toborzott folyamatosan, de nem hagytam el őket (mint a jelenlegi versenyek is mutatják jól tettem).

Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?

Mind a kettő ugyan az, hogy kitartó vagyok, amit az is mutat, h még mindig nyomom ezt a sz*rt. 🙂

Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?
Egyértelműen a hullámos hosszú. Rövidben olyan kisfiús.

Milyen Stash vásárlási szokást követsz?
Az elején vettem 1-2 powert, de soha többet nem fogok, főleg hogy fekete pénteken elveszett a vagyonom nagyja és adminék szartak a fejemre.

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?

Már sokszor majdnem abba hagytam, de aztán a csapat itt tartott. Akkor biztos abba fogom hagyni, ha már nem tudok önfenntartó lenni, mert annyira rámennek a mastercardra.

Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
Max öregedtem a sok év alatt, de ugyanolyan hülye maradtam. Ha nem így lenne már ki is rakott volna a sereg. 🙂

Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
Volt már rá példa és kiálltam a tagunk mellett, ahogy a csapat többi tagja is. Talán már csak ilyenkor veszem a fáradtságot a kommentelésre. Amúgy meg bevetem az aprómajmaid, úgyhogy reszkessenek! 😃

Köszönöm az interjú!

<>
kérdezőbiztos