[BA]NapiFeka - csapas

Day 2,449, 10:33 Published in Hungary Hungary by theface


Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: csapas

Egy kis IRL, mesélj magadról valami.
Hajdú-Bihar, megyei lakos (férfi) vagyok. Munkanélküli, vagyis pontosabban a közmunka program lelkes tagja vagyok és közben állást is keresek. Egyenlőre nőtlen és gyermekem sincs. Az erepen kívül a WOT-al szoktam még játszani. Kedvencek: metallica, ac/dc, akció film, vígjátékok.

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék?
2010. Február 28-án regisztráltam az erepre, cikilon néven. Ez a név nem tetszett és az első alkalommal amikor lehetett megváltoztattam.
Azt már nem tudom, hogy melyik újság volt amiben olvastam a játékról, de megfogott a cikk és úgy gondoltam egy próbát megér. Az óta is itt vagyok. Akkoriban kezdtük elveszíteni a hegemóniánkat. Sok volt a veszekedés a politikában és kevés az összetartás. Ez miatt majdnem abba is hagytam.


Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?
Akkoriban nem sok minden tetszett a játékban. Egyszerűen csak kitartó voltam, és ahogy fejlődtem úgy kedveltem meg a játékot. Tetszik az egyszerűsége, ugyanakkor már-már túl egyszerű is. Hiányzik belőle valami kis fűszer, valami ami nem jelenti azt, hogy leülök a gép elé és 5 perc múlva már végeztem is mindennel. Ez így túlságosan is robotszerű, monoton.

Hogy kerültél a Fekete Sereghez?
Pár hónapja kaptam egy “meghívót”, miszerint alkalmas vagyok rá, hogy sereg tag legyek. Hát ha már egyszer alkalmas vagyok (se pszichológiai se fizikális felmérő amiket buktam volna 😃), gondoltam miért ne.

Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?
Viszonylag nyugodt vagyok.

Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?
Szerintem az egyik oldalát teljesen fel kellene nyírnia, a másik oldalt lilára festeni, középen pedig pankos frizura. Persze csak ha a fején lévő hajra gondoltál és nem egy suna fazonra. Bár az is lehet, hogy neki az is jól állna. 😃
HMMMM. Most tényleg kíváncsi lettem, hogy milyen a fazonja odalent.
Le kéne itatni hátha megmutatja. 😉


Milyen Stash vásárlási szokást követsz?
Semmilyent.

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?
Utálom a sok veszekedést, marakodást, a szét húzást illetve a gyűlölt keltést. Ha huzamosabb ideig ez menne akkor én is mennék.

Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
Úgy érzem semmit nem változtam. Ugyan az vagyok aki voltam.

Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
AZ A KORMÁNY MONDGGYYYON LE!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm az interjút!

>
kérdezőbiztos