[BA]NapiFeka - taleum

Day 2,441, 09:29 Published in Hungary Hungary by theface


Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: taleum

Egy kis IRL, mesélj magadról valamit.
Férfi vagyok. Ez ugye már nem látható a karakterem adatlapján (újaknak: régen volt férfi és női karakter a játékban), de most már mindenki tudja. 🙂

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék?
Az én sztorim is úgy kezdődik mint mindenki másé, azaz olvastam egy cikket hogy kell a segítség. Akkoriban épp volt annyi időm munka mellett hogy belefért napi 5 perc (mind tudjuk hogy nem annyi 😁. Soha nem játszottam más, hasonló játékkal, ez volt az első és ez lesz az utolsó is (nem azért mert ez annyira jó 🙂 ).
Milyen volt akkor? Sokkal izgalmasabb.


Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?
Akkor: lehetett egy csomó értelmes dolgot csinálni, országokat TOzni, monetaryzni stb.
Most: BA és a sok régi motoros


Hogy kerültél a Fekete Sereghez?
Még kezdő MATASZos (=kezdő játékos) voltam mikor eldöntöttem hogy én a Fekete Seregbe akarok bekerülni. Vagy az vagy semmi. Akkoriban a legtöbben az ELITről álmodtak, de az engem valahogy sosem vonzott (bár egyszer jóval később hívtak többek között oda is, amit megtiszteltetésnek tartok, de soha nem hagynám el a Feketét). A BA nekem valahogy sokkal menőbbnek tűnt. Ráadásul az avatarjuk is sokkal jobban tetszett mit bármelyik másik. Azt hiszem emiatt léptem be. 🙂 Csakhogy nagyon magas volt a követelmény és én gyenge játékos voltam (sajnos az is maradtam 🙁, v2 alatt halott voltam). Ebből ugye az következik hogy iszonyat sokáig voltam MATASZos, mert sehova máshova nem akartam menni, viszont a Feketéhez nagyon sokáig kellett gyúrni. Egyszer aztán már majdnem elértem az elvárást, mikor Morden kiadott egy toborzó cikket. A gond csak az volt hogy megemelték az elvárt erőt (akkor már FM voltam, az nem volt akadály). Kicsit durcás lettem mert úgy éreztem hogy arrébb tolták a célt ami pedig már csak egy karnyújtásnyira volt. Bementem a chatszobába és jól kisírtam magam. 🙂 Morden és a tisztek vaj szíve 🙂 pedig megesett rajtam és bevettek (szerintem azért az többet számított hogy már korábban is bejárogattam oda és látták az elkötelezettséget). Na meg a felvételi kérdésekre is tudtam a jó választ. 😃
Hogy ez mikor volt? Hát, még v1-ben. Úgy 4 éve.


Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?
Nagyon lojális vagyok, meghalni is kész vagyok ha az a parancs.
Néha elgurul a gyógyszerem és ész nélkül ütök mint a barom (😛azarlás).


Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?
Szerintem a rövid jobban áll neki, kihangsúlyozza a nyakát. 🙂

Milyen Stash vásárlási szokást követsz?
Combat Stash-t havonta. De lehet leállok vele, nem ad olyat/annyit ami előrelépést jelentene nekem.

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?
Nem tudom. Vagyis a játékból már elegem van, nem nyújt semmi újat, érdekeset. Mint a legtöbb öreg, én is a társaság miatt vagyok még itt. Meg a függőség miatt.
A v2 az mondjuk egy ilyen pont volt, mert kizárta azokat akiknek nem volt idejük órákat a gép mellett ülni. Teljesen kimaradtam a harci modulból (és akkor IRL is volt változás ami esélyt adott abbahagyni).


Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
A MATASZban mindig volt parancs hogy hova üss. Én mindig követtem (kivéve néhány BHs kiruccanást).
A BAban ritkán van parancs (bár régen, jó régen, még minden nap megvolt a célpont hogy hova üssük el az ellátmányt), de mindig követem.
Tehát azt mondanám nem változtam, parancskövető, hűséges katona vagyok.

Szerintem minket valaki vagy utál vagy irigy ránk. De szeretni senki nem szeret. 🙂 Abban is biztos vagyok hogy nagy részük csak azért mert nagyon jó a negatív sajtónk. 🙂 Már szembesültem vele párszor hogy anélkül is „aljáznak” (sokszor pár hetes karakterek is 😃 ) hogy ismernének, vagy tudnának rólam/rólunk bármit is. Hírhedtek vagyunk, na. 😃
Ezzel szemben én úgy látom hogy a legütőképesebb, legaktívabb CSAPATBAN játszom.

Nekem ez a hazám.


Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
Nem tudom mire gondolsz. De az „én” MU-mat ne basztassa senki. 🙂

Köszönöm az interjút!

>
kérdező biztos