[BA]NapiFeka - dark ogsa

Day 2,438, 08:21 Published in Hungary Hungary by theface


Üdvözlök minden olvasót a NapiFeka című rovatban. Itt minden nap megismerhettek egy Fekát, aki meri vállalni a hazaáruló fejét.
Nem is untatom tovább a népet, íme mai áldozatunk: dark ogsa


Egy kis IRL, mesélj magadról valami.
RL Angliában dolgozom és elég sok időt elvesz az életemből a munka, a maradékban pedig egyéb dolgok miatt elég kevés időt tudok az eRepublikkal foglalkozni, pedig a június hónap megmutatta, hogy jó szervezéssel és lelkesedéssel sokat el lehet eMagyarországon is érni. Az angliai munka előnye, hogy jobb a fizetés így amit idő hiányában nem tudok elérni, azt pótolhatom VISA-val.

Mikor és hogyan kerültél az eRepublikkal kapcsolatba? Milyen volt akkoriban a játék?
Az index boom idején hallottam először a játékról egy másik játékban. Akkor még nem regisztráltam, de egy ottani játékos társam / klán vezérem kérésére beregisztráltam alá.

Mi tetszett a játékban akkor, és mi tetszik most?
Eleinte nem is érdekelt, csak az akkori két kattot nyomtam, ami jóval kevesebb volt, mint a mostani. egy időre abba is hagytam a játékot, mert nem mozgatott meg. Ez akkor változott
meg, amikor jött a V2. Láttam benne fantáziát. Ugyan harcolni a gyenge gép és net miatt nem tudtam, a munkás skill-em az egekbe repült. Amikor ezt megszüntették, akkor elég jó harcossá váltam a migrálás miatt. Akkoriban 10-15 csoki még nagyon sokat ért. Most a taktika és a napokkal előrébb gondolkodás tetszik. Például, ahogy a MU versenynél a vége előtt napokkal tudtuk, hogy hogyan kell tartalékolni, hogy a végén behúzzunk 3 első helyet és ahogy a kormány gondoskodott szinte folyamatosan a magyar csatáról.


Hogy kerültél a Fekete Sereghez?
Aladar Cseh hívott. Volt a másik játéknak egy találkozója és ott mondta, hogy indult a BA Junior, ahova akár beférhetek. Ott Krain lett a “lelki vezetőm”, nagyon sokat köszönhetek neki és persze a többieknek is.

Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod szerinted?
A legjobb a BA-s szívem, a legrosszabb a BA-sszívem. 😃 Nézőpont kérdése

Szerinted Mordennek a rövid vagy a hosszú vörös haj áll jobban?
A hosszú előnye, hogy jól bele lehet markolni és mint tudjuk Morden szereti, ha fáj. A rövid előnye, hogy nem akad bele mindenbe. Mindenki döntse el, melyiket szereti jobban. Én a válig érőt szeretem, mert azt még lehet markolni, de nem túl zavaró. 🙂

Milyen Stash vásárlási szokást követsz?
Mindig mindet!

Mi az a pont amikor azt mondod, hogy eleged van ebből a játékból?
Nem nagyon van olyan. Másokat nem akarok megváltoztatni, a véleményem meg olyan, mint a segglyuk… Néha elmondom, amit szeretnék, aztán nem igazán érdekel, hogy mi lesz a következménye.

Amióta a Fekete Seregnél vagy, hogy érzed mennyit változtál? Mi a véleményed a Fekete Seregről?
Azóta játszom, habár 3 évvel előtte regisztráltam. Mintha nem is éltem volna előtte. A véleményem, hogy egyértelműen a számomra legjobb sereg. Nem kötelező katonásdit játszani, nem kell parancsot követni. Fontos, hogy a BA-ban a parancs ennyi: ÜSS! Mivel az eRepublik elég régóta a harcról szól, ezért ez az egyetlen olyan dolog, amit érdemes csinálni a játékban: ütni.

Hogy érzed, hogyan reagálnád le ha a Fekete Sereg bármely tagját kormány szintről atrocitások érnék?
Nem értem a kérdést. Ez folyamatosan így van! 😃 Mindig van a hatalmon valaki olyan, akinek nem tetszik, hogy van egy pár ember, aki nem akar rá hallgatni. Különösebben nem érdekel. Ha tudni szeretné, hogy mért tesszük, amit teszünk, akkor kérdezzen. Hiszek benne, hogy értelmesen meg lehet oldani mindent. Minden más le van szarva.

Köszönöm az interjút!

>
kérdező biztos