Ambient on/off

Расипаниот ум на Ерепубликанец [VOIX]

84 Day 1,876, 01:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Драги читатели

Одамна немам напишано статија и мислам дека е време да шкртнам и јас нешто...

Сега ќе ви презентирам како на ерепублик може да се расипе умот на играчот

Примерот кој што ќе го дадам не е за никој играч посебно, иако многу ќ

read more »

Послушајте патриоти [VOIX]

104 Day 1,848, 11:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо!

Музичка поддршка!

Зарем ќе заборавите се што се случи порано?

Да Полска ни згреши многу!

Но, зарем заборавивте што Турција ни направи? Зарем заборавивте како

read more »

Мојата борба [VOIX]

96 Day 1,822, 13:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо!

МУЗИЧКА ПОДЛОГА

Овој пат нема да ве мотивирам да пукате против нашиот најголем непријател.
Нема да пробувам да го кренам моралот во оваа наша заедница! Сепак и против Грц

read more »

Tribute to ONE! [VOIX]

55 Day 1,811, 02:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear citizens

It had been some time since ONE had died, and since there were some tries to make new alliances.

In ONE there were a lot of troubles. There were inside fights and quarrels, and part of the time we hated each others.

read more »

Еден за сите, сите за еден! Лигурија се враќа!!! [VOIX]

52 Day 1,782, 08:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо!

Конечно најдов малце простор и време да шкртнам една статија.

Губиме од Албанија!

Ни ги отсекоа ресурсите!

Немавме деновиве координација никаква!

Сепак едно нешто ме радува! Ме радува фактот што

read more »