Ambient on/off

Една држава, Една нација, Една Армија [VOIX]

108 Day 2,003, 03:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо.

После дооолго време да пишам една сериозна статија.

Долго време го чекав овој ден, кога ќе ги видам сите Македонци во една единствена армија. Пред 7-8 месеци со Ел Че многу форсиравме да се случи вакво нешто, имавме поддршка

read more »

Официјално [VOIX]

63 Day 1,997, 05:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Народе Македонско одрински!

Оваа прилика на моето еВоскресение ја користам да ве известам сите дека јас и Alexis The Great се еВенчавме!

Ова е многу голема вест и исто така може да

read more »

Зошто гласам за Димзааа [VOIX]

96 Day 1,993, 12:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Затоа што ќе ја обедини Македонија!

2. Затоа што сам еден може да замени цел тим!

3. Затоа што Аексил Конг ќе ја дуплира мојата штета од 5 милијарди за нареден месец!

4. Затоа што Алексис ќе дели бакнежи на сите што гласале, а јас ќе доби

read more »

Послушајте патриоти [VOIX]

42 Day 1,970, 06:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ПЕСНА САКАМ ПЕСНА!!! НАРЕДЕНО Е ДА СЕ ПЕЕ!!! ПЕСНАААПослушајте патриоти
да ви кажам словото,
на Ѓуѓовден бев затворен,
в црни темни зандани.

Во зандани бев предаден
од проклети шпиони
од проклетите шпиони
и неразбрани трговци.

Во

read more »

Последен Поздрав [VOIX]

243 Day 1,876, 10:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонци!

Втора статија пишувам денес... но оваа е последна за секогаш...

Знам дека многу пати сум напишал дека е крај..., но секогаш тоа било на збор... изгледа денес последен ден ќе се дружиме.

Ги избришав сите фирми и со нив с

read more »