Ambient on/off

Cat with 9 Lives [VOIX]

87 Day 2,051, 07:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear citizens!

!!!GENTLEMAN!!!

Well let me tell you that I'm the first real cat (you know original cat) in erepublik. I'm the only one that has come back to live for more then 3 times (as I'

read more »

Крај! [VOIX]

82 Day 2,032, 07:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо!

Дојде време за мојот крај (овој пат вистински). За да бидам сигурен дека веќе никогаш нема да можам да влезам на играва јас денес ќе го направам последниот чекор. За моја среќа имав потврда и од Плато дека ако го ставам уште едн

read more »

Одмаздата ќе биде слатка [VOIX]

133 Day 2,021, 01:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонци!

Прво сакам да ви се заблагодарам на тие што заедно со мене и со многу други му покажавме на Плато дека знаеме да бидеме единствени, јас цело време шаутирав за тоа, сега ќе ви кажам нешто друго. Се слушнав со Витезот прееск

read more »

Today we are victorious! [VOIX]

149 Day 2,007, 05:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Dear friends

A great battle! These are the only words that can describe what has happened in the battle Macedonia - Turkey is simply epic! One of the most epic battles in the eHistory!

There were great heroes on the both sides,

read more »

На Врвот! [VOIX]

51 Day 2,004, 13:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Еве веќе трет ден како Македонците се обединети во една единствена единица, која има скоро 1300 членови и е моментално најбројна воена единица во еСветот.Веќе трет ден како оваа наша, заедничка един

read more »