Ambient on/off

Да ја покажеме силата!! [VOIX]

123 Day 1,746, 02:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Ова ќе го напишам на Македонски затоа што и Бугари и Срби ме разбирате.

Ова не е наменето само за моите Македонци, ова е наменето за исто така и другите наши најдобри сојузници! Грција ни прави голем проблем на сите во нашите востанија, мо … read more »

Предлози за државната армија [VOIX]

89 Day 1,744, 07:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо!

Последно време е многу актуелно создавањето на државна армија и само прашање на време е кога таа ќе биде создадена. Сум разговарал со повеќе Македонски жители и повеќето биле ЗА создавањето на армијата, сепак сметам дека доколку

read more »

From Macedonia with LOVE [VOIX]

204 Day 1,729, 13:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Dear friends and allies.

I will show you couple of pictures that can show, the love, the passion, and the loyalty that the Macedonians has towards the friends that deserved to get all the help that they are needed! ENJOY!

[img]http://[/img]

read more »

Штетата оди на еМакедонија! [VOIX]

49 Day 1,728, 05:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо!

Искрено незнам како да ја започнам оваа статија и поради тоа ќе ја започнам едноставно како ќе ми дојде 🙂!

Не е ништо ново кај нас да има поделби помеѓу власта и народот и секогаш некој е виновен за нешто! За власт

read more »

Македонско воздухопловство [VOIX]

47 Day 1,725, 08:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо!

Како што знаеме Плато уште еднаш не изненади со нова промена.

Сега државата ќе може да нападне која било друга држава која не се граничи со неа... Ај да не должам многу во врска со променава, затоа што имаше еден куп статии,

read more »