Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

The official Press Room of the United States. Check here, for all official announcements from your government.

[WHPR] North Korea, Cuba & Colorado

4 2 ditë më parë E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseWhite House Press Report - Day 2711 - North Korea, Cuba & ColoradoDateline: Thursday, April 23rd, 2015 (Day 2711)
Location: James S. Brady Press Room, The White
lexo më shumë »

[WHPR] General Update

22 Dita 2,702, 14:26 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

White House Press Report - Day 2702 - General UpdateDateline: Tuesday, April 14th, 2015 (Day 702)
Location: James S. Brady Press Room, The White House


Todayís … lexo më shumë »

[WHPR] Current Events

19 Dita 2,686, 11:26 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


White House Press Report - Day 2686 - Current EventsDateline: Sunday, March 29th, 2015 (Day 2686)
Location: James S. Brady Press Room, The White House


Today’s … lexo më shumë »

[WHPR] When Irish Eyes Are Smiling

23 Dita 2,674, 10:45 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

White House Press Report - Day 2674 - When Irish Eyes Are SmilingDateline: Tuesday, March 17th, 2015 (Day 2674)
Location: James S. Brady Press Room, The White House

lexo më shumë »

[WHPR] Wild Owl The Dictator

37 Dita 2,668, 13:12 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

White House Press Report - Day 2668 - Wild Owl The DictatorDateline: Wednesday, March 11th, 2015 (Day 2668)
Location: James S. Brady Press Room, The White House


lexo më shumë »