Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР еМакедонија] Амбасадори на еМакедонија за месец март

10 1,576 jour, 10:43 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

На ден вторник, 14.03.2012 година, тимот на Министерството за Надворешни Работи изврши селекција о … en savoir plus »

[МНР еМакедонија] Новости од EDEN

28 1,575 jour, 10:04 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани,

Со доагањето на новиот тим кој ќе раководи со Министерството за надворешни работи доагаат и нови … en savoir plus »

[MK MoFA] THANK YOU ALL! With love from eMacedonia.

91 1,574 jour, 04:31 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesThere are some things that can not be classified as deja-vu, especially when the time comes to express our … en savoir plus »

[МНР еМакедонија] Конкурс за Амбасадори

16 1,573 jour, 05:03 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани браќа и сестри Македонци,

Ова е време на големи турбуленции кои се случуваа, но и ќе се случуваат … en savoir plus »

[МНР еМакедонија] Прво соопштение

35 1,570 jour, 05:03 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Најпрво да Ви се извиниме за доцнoто објавување на воведното соопштение, имавме проблеми со оргen savoir plus »